LLOC DE PROVES
Aquesta pàgina només és un banc de proves. Podeu trobar la pàgina oficial a www.jipi.cat

Qualsevol inscripció feta en aquesta web no es tindrà en consideració. La informació present en aquesta web pot ser incorrecta o pot no estar actualitzada.

Placeholder

Què és la JIPI?


La Jornada d’Investigadors Predoctorals Interdisciplinària (JIPI) -vol convertir-se en un espai de trobada per investigadors en formació de tot Catalunya, on la possiblitat de conèixer gent dins i fora del propi àmbit de recerca sigui una realitat. També pretén donar resposta a les temudes preguntes…

A qui li pot interessar la meva recerca?
I això per què serveix?
Què hi ha després del doctorat?

La JIPI no és un congrés convencional. Aquí experimentem amb nous models per treure el màxim profit d’una jornada curta però intensa. Per exemple…

Què fer a la JIPI?


Flash Talks

Xerrades curtes (màxim 10 minuts), dinàmiques i divulgatives, a càrrec dels investigadors predoctorals en formació. Les ponències s’agrupen en àrees temàtiques.
Les ponències poden ser individuals o conjuntes (amb un màxim de 3 persones per grup).
Podeu anar al nostre canal de YouTube o al nostre canal de UBTV per veure’n exemples.
Vols preparar una Flash Talk??? Fes una ullada als nostres consells!

Poster Session

Aquest any també pots presentar la teva recerca amb un pòster! Durant les pauses pel cafè tindreu l’oportunitat de conéixer la investigació d’altres assistents mitjantçant els seus pòsters. Volem propiciar la interacció entre vosaltres per fer que la jornada sigui un autèntic punt de trobada entre els joves investigadors de Catalunya.

Speed Networking

És l’oportunitat per conèixer altres investigadors o professionals del món de la recerca i obtenir feedback directament.
Durant una hora, cada 5 minuts… canvi de parella!
En aquests 5 minuts cada participant interacciona presentant el seu camp de treball (recerca – professional) al seu interlocutor. Els participants poden cedir els seus detalls de contacte a l’inici de la sessió i a posteriori demanar els de les persones que els hagin interessat.

…i què més?

Doctors i sector privat

I si… i si no vull continuar fent recerca quan acabi la tesi?
A la JIPI invitem doctors que van iniciar la seva carrera en el món acadèmic i en un cert moment van decidir fer un gran salt al sector privat. Parlem de tu a tu amb ells, demanem consells i opinions, sense por!

Debats

Tenim preguntes, i punts de vista diferents. Sempre hi ha temes que desperten l’interès i durant la nostra tasca investigadora no els dediquem prou temps. Aquí oferim un espai per discutir temes d’interès actual. Ciència o fe? Finançament públic o privat? Open-source? Què en penseu?
Aquest any, com a novetat, es podran fer preguntes per twitter amb el hashtag #JIPIask.
Per aquestes JIPI 2016 hem preparat dues sessions. En la sessió del matí es discutiran els mecanísmes de divulgació científica i la sessió de la tarda tractarà sobre l’associacionisme entre els doctorands.

Altres formats

Segur que encara es poden fer altres formats per afavorir la interacció entre els participants de la JIPI… Nosaltres hi estem pensant… I si fem debats? I si fem una jornada doble? I si… I tu, tens idees?
No dubtes en compartir-les amb nosaltres!

Jornada 2.0

Si no pots participar presencialment en la jornada, pots seguir-la per streaming des d’allà on siguis!
I després de la xerrada, què ens queda? Per tal de consolidar la JIPI més enllà del que és el dia de febrer designat cada any en potenciarem la seva continuïtat a internet.
Mira el nostre canal de YouTube o d’UBTV per veure Flash Talks d’anys anteriors, i segueix-nos a Twitter per tenir informació constantment.

Amb el suport de:


Contacta’ns

Per a qualsevol dubte envia’ns un mail a:
jipi@jipi.cat

o escriu-nos a

o bé per
  • Facebook